виробництво найбільш
поширених видів борошна хлібопекарської галузі

Борошно - Продукт №1 по популярності на ринку України

Що ми пропонуємо

 

Пропонуємо відомі сорти борошна та продукти переробки зерна як власного виробництва так і з партнерських млинів



наші переваги
Висока якість

Виготовлення передбачає повне перемелювання зерен в порошок. Таким чином, зберігаються всі вітаміни і корисні мінеральні речовини, разом з плодовими і насіннєвими оболонками, ендоспермом і зародковими частинами

Власне виробництво

Власна лабораторія з досвідченими фахівцями та безперервне вдосконалення власних потужностей - це основа дотримання постійної якості нашого продукту

Швидко та вчасно

Ви замовляєте завчасно та отримуєте свій продукт швидко, завдяки власному автопарку та відділу логістики нашого підприємства

спецпропозиція

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

НАШЕ БОРОШНО

які види борошна в нас є

                                                            •  
                                                  • Борошно житнє Обдирне
                                                  • Борошно житнє Цільнозернове
                                                  • Борошно пшеничне Вищого гатунку
                                                  • Борошно пшеничне Першого гатунку
                                                  • Борошно пшеничне Другого гатунку
                                                  • Борошно пшеничне Цільнозернове

ЖИТНЄ БОРОШНО

Житнє борошно виготовляється шляхом помелу зерен жита. Його характеризує більш темний колір порівняно з пшеничним, а також легкий сірий відтінок. Це зумовлено наявністю зеленого відтінку у зовнішній оболонці зерна, який впливає на кольорові характеристики житнього борошна. Також житнє борошно відрізняється від пшеничного своїми пекарськими властивостями, оскільки в ньому майже відсутня клейковина, яка зазвичай багата в пшеничному борошні. Це призводить до рекомендацій щодо змішування житнього борошна з пшеничним і додавання клейковини для створення тіста, навіть для випічки темного хліба.
Жито вважається дуже корисним продуктом в харчуванні, оскільки в його зернах міститься багато мінеральних речовин, зокрема заліза. Житнє борошно також багате вітамінами групи В (В1 і В6), харчовими волокнами та амінокислотами, що робить його корисним для здоров’я. Житній хліб має особливий смак і не стає черствим так швидко, як пшеничний.

ЦІЛЬНОЗЕРНОВе БОРОШНО

Житнє та пшеничне цільнозернове — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного зерна

Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні.

Це органічний чистий натуральний продукт, зерно для цього борошна вирощене без використання хімічних добрив.

У цільнозерновому борошні, містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника.

Борошно цільнозернове — здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним.

БОРОШНО ПШЕНИЧНЕ

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку

 Під час виробництва борошна пшеничного вищого гатунку використовуються м’які сорти пшениці з вмістом клейковини не менше 24%. Його колір залишається білим. Це борошно широко використовується у виробництві хлібобулочних та кондитерських виробів. З нього готують різні види тіста, такі як пісочне, бісквітне, дріжджове та заварне.

У виготовленні борошна пшеничного вищого гатунку не використовуються жодні добавки. Для досягнення тонкої та шовковистої текстури борошна, його просівають тричі. Це дозволяє отримати високоякісну продукцію, яка користується популярністю серед професійних пекарів та кондитерів.

  • Борошно пшеничне першого ґатунку

Борошно першого сорту виготовляється з напівскловидних сортів пшениці, але вміст клейковини в ньому вищий, ніж у борошна вищого ґатунку. Це борошно користується великою популярністю серед господинь. У його складі можна знайти невелику кількість подрібнених оболонок зерен, кількість яких не перевищує 4%. Залежно від наявності та кількості цих оболонок, колір борошна може мати білий колір з кремовим відтінком.

Користь від використання пшеничного борошна першого ґатунку полягає у наявності оболонок зерна, які мають позитивний вплив на функціонування травної та нервової систем. У складі пшеничного борошна першого ґатунку міститься велика кількість мінералів, які сприяють оптимальному перебігу обмінних процесів.

Високоякісне пшеничне борошно першого ґатунку з високим вмістом білка муки придатне для виготовлення різноманітних видів випічки, таких як хліб з дріжджового тіста або страви, що потребують міцності та стабільності форми. Білок забезпечує хлібу добру пористість і текстуру. Таке борошно також ідеально підходить для приготування важких фруктових тортів, а також тортів з додаванням моркви та бананів, оскільки воно зберігає додані інгредієнти та рівномірно розподіляє їх по тісту.

  • Борошно пшеничне другого ґатунку

Виробники хлібобулочної продукції широко використовують борошно пшеничного другого ґатунку. Це борошно виготовляється з різних сортів пшениці, які мають різну ступінь жорсткості. У складі борошна міститься до 10% частинок зернових оболонок (висівок) розміром від 30 до 200 мікрон. Крім того, воно містить 72% крохмалю та 25% клейковини, що надає йому темний колір і грубу текстуру. Часто борошно пшеничного другого ґатунку використовується разом з іншими видами борошна, оскільки при використанні одного сорту тісто може виявитися занадто важким для підняття під дією дріжджів. Його використовують для випічки хліба, виробів з пісного тіста, млинців, оладок, вареників, печива, вафель, пряників та інших хлібних виробів.

Наші контакти
наші умови вас приємно здивують
Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму та наш менеджер, за дуже короткий час зв’яжеться з вами та надасть професійну консультацію по вашому питанню